fredag 30 juli 2010

Roligt med ny mat!

Nej, köttfärsbiffar är ingen nyhet för mig eller här på bloggen.
Men Vedrökt sidfläsk som jag köpte igår på Ica, var något nytt!
Köttet smakar mycket rökt, kommer i tunna, tunna skivor och kunde ätas "rått" eller stekt. Salt och rökig smak och mycket gott både här och där i matlagningen! Ska kolla om jag kan få tag i det hemma utan att betala en förmögenhet... Rekommenderas!

Sidfläsklindade Fetaostbiffar
Fräste lite champinjoner till köttfärsbiffarna, och röd paprika för färgens och vitaminernas skull:-)
Lite vitlöksbearnaise var inte fel till:-)

2 kommentarer:

  1. Ahh, ja e så glad att jag hittat din blogg! Inspirerar verkligen mej! Ska baka Pones i helgen tänkte jag. Hittade Pofiber i affären, och undrar om det räcker med det som torr ingrediens, eller om jag måste ha något annat? Kan man äta pones ett par dar i veckan tänker du?
    Närmar mej -10 kg nu, och har 20 kvar...
    Taaack för du svarar :)

    SvaraRadera
  2. Tack, vad roligt att höra:-)!

    Här är mitt bästa frukostbrödrecept hittills:
    5 ägg
    1 1/2 dl Pofiber
    2 msk fiberhusk
    2 msk grädde
    1/2 tsk salt
    1/2 dl helt eller krossat linfrö
    1 1/2 tsk bakpulver
    Dekorerades med pumpakärnor

    Testa att hoppa över fiberhusken om du inte har någon.
    Grattis till -10 kg, det är ju superbra!!!
    Lycka till framöver också!

    SvaraRadera