Nej, köttfärsbiffar är ingen nyhet för mig eller här på bloggen.
Men Vedrökt sidfläsk som jag köpte igår på Ica, var något nytt!
Köttet smakar mycket rökt, kommer i tunna, tunna skivor och kunde ätas "rått" eller stekt. Salt och rökig smak och mycket gott både här och där i matlagningen! Ska kolla om jag kan få tag i det hemma utan att betala en förmögenhet... Rekommenderas!
Sidfläsklindade FetaostbiffarFräste lite champinjoner till köttfärsbiffarna, och röd paprika för färgens och vitaminernas skull:-)
Lite vitlöksbearnaise var inte fel till:-)
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
33 minuter sedan
Ahh, ja e så glad att jag hittat din blogg! Inspirerar verkligen mej! Ska baka Pones i helgen tänkte jag. Hittade Pofiber i affären, och undrar om det räcker med det som torr ingrediens, eller om jag måste ha något annat? Kan man äta pones ett par dar i veckan tänker du?
SvaraRaderaNärmar mej -10 kg nu, och har 20 kvar...
Taaack för du svarar :)
Tack, vad roligt att höra:-)!
SvaraRaderaHär är mitt bästa frukostbrödrecept hittills:
5 ägg
1 1/2 dl Pofiber
2 msk fiberhusk
2 msk grädde
1/2 tsk salt
1/2 dl helt eller krossat linfrö
1 1/2 tsk bakpulver
Dekorerades med pumpakärnor
Testa att hoppa över fiberhusken om du inte har någon.
Grattis till -10 kg, det är ju superbra!!!
Lycka till framöver också!