Frukosten med LCHF är såååå bra!!
Man får en kanonstart på dagen och håller sig mätt jättelänge! Slut med rinnig youghurt och macka!
En ny favorit är att tillsätta ost i de scramlade äggen (äggröra på svenska va:-)?).
Jättegott om man gillar ost och det gör ju jag:-)!
Blir extra supergott med parmesanost, men även annan lite starkare ost går bra!
Så här gör jag, räcker till 2 personer:
4 ägg
4 msk vispgrädde
Salt, peppar och en nypa cayennepeppar
1 dl riven parmesan eller lagrad ost (t ex prästost)
Rör ihop ägg, grädde och kryddor. Stek i några stora klickar smör och när röran börjar bli klar tillsätter du den rivna osten. Servera med bacon, skinka, avokado eller några extra ostskivor.
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
37 minuter sedan
Vilken kanonidé! Jag älskar också ost, helst lagrad och smakrik:-). Det här kommer jag absolut att testa! Snart, till lunch kanske... Det ligger en stor bit god parmesan och väntar i kylen;-). Tack för alla inspirerande recept du delar med dig av!
SvaraRaderaJag har alltid haft ost i min äggröra, kan nästan inte äta utan nu för tiden!=)) Blir en god krydda om man tar en smakrik ost som du säger. Och så upplever jag att äggröran blir saftigare liksom.=)
SvaraRaderaNilla:
SvaraRaderaHoppas du blev nöjd om du testade och TACK för din fina kommentar!
Åsa-Maria: Ja, har man börjat är det svårt att sluta...:-)